Fixa hemtrevliga hotellrum

Det finns flera vägar att gå när du ska inreda ett hotell. Du kan till exempel välja att inreda med en lyxig känsla för att gästerna ska få uppleva något utöver det vanliga. Men det är minst lika populärt att inreda för att gästerna ska känna att de trivs lika bra som hemma. I det här inlägget får du några tips på hur du kan tänka om du har bestämt dig för att följa det mer hemtrevliga temat på hotellet.

Väggarna är viktiga

Till att börja med är det viktigt att du tänker på hur rummens olika väggar ser ut. Det är för att väggarna utgör en stor del av rummet och kan påverka stämningen och känslan i ett rum. Om du är ute efter att få in en hemtrevlig känsla ska du välja tapet vardagsrum för att det kommer få gästerna att känna sig som hemma. Det finns allt från tapeter med mönster till enfärgade tapeter. Du kan välja att ha samma tapet i alla rum eller variera lite.

Mysig inredning

En annan sak du ska tänka på för att göra hotellrummen till hemtrevliga är att välja inredning som känns mysig och stilren. Därför ska du inte vara rädd för att inreda med filtar, enkla gardiner och ha stilrena sängkläder. Tänk också på att belysningen inte ska vara för skarp. Installera gärna dimmers för att gästerna själva ska kunna anpassa ljusstyrkan efter deras behov. Vad gäller möblerna ska du välja de möbler som går i samklang med resten av inredningen.

Leave a Comment