Åka på fotbollsresa som senior

Är du en riktig fotbollsfantast som drömmer om att få uppleva europeisk fotboll på högsta nivå? Har du tröttnat på att bara se allsvenskan live? Vill du ha en sportupplevelse utöver det vanliga? Då kan en fotbollsresa till England eller Spanien vara något att lägga till på din bucketlist. Som senior har du tiden att åka på fotbollsresa. Sällskapet kan du ofta hitta bland andra fotbollsintresserade seniorer. Pengarna kan du spara lite genom att söka efter seniorrabatter. Det brukar erbjudas seniorrabatt på flyg, tåg och ibland till och med på matchbiljetterna.

Att åka på fotbollsresa är både spännande och framför allt riktigt roligt. Särskilt om du har ett favoritlag som du hejat länge på. Många svenskar hejar på FC Barcelona som har haft svenska stjärnor som Henrik Larsson och Zlatan Ibrahimovic i truppen. En fotbollsresa till Barcelona är därför en dröm för många. Att laget dessutom har en av de mäktigaste arenorna i Camp Nou gör inte saken sämre. Att gå på ett La Liga-derby mellan Barcelona och Real Madrid är något utöver det vanliga. Se bara till att köpa biljetter i tid eftersom de tar slut snabbt. Kolla även upp om de erbjuder seniorrabatt på biljetterna då detta förekommer hos en del klubbar.

Om du väljer att åka på fotbollsresa till Barcelona har du även den stora fördelen av att du får fotboll och solsemester i ett. Det finns nämligen mycket att se och uppleva i Barcelona utöver fotbollen. Härliga ständer, gamla mysiga gränder och hotell av högsta klass där du får tid att njuta. Därtill är den spanska matkulturen en upplevelse, så passa på att boka in dig på någon lokal restaurang som erbjuder mat från det spanska köket.

Hotell och sportaktiviteter

Leave a Comment