Skaffa Mini Cooper och semestra med stil

Vill du ha en riktigt rolig bil i snygg design ska du satsa på en Mini Cooper. En bil som gör dig glad varje dag. Det finns ett stort utbud av Mini Coopers och det är en perfekt bil för dig som gillar att semestra och bo på hotell.

Bästa pris på din Mini Cooper?

Förr i tiden var Mini Cooper verkligen mini. Idag finns de både i minivarianter och som större bilar som fungerar alldeles utmärkt som familjebilar till vardags. Mini Cooper har en skön retrodesign som ger bilen ett väldigt personligt utseende. När man tittar på den kan den se liten ut, men om du köper en Countryman får du faktiskt en normalstor bil. Förutom att du får en mycket roligare bil. Mini Cooper passar både dig som vill ha en mindre bil som är lättparkerad i stan, samtidigt som du vill ut på äventyr. Var hittar du då bästa pris på Mini Cooper? Jo, på Holmgrens Bil, där du både kan köpa Countryman, Cabriolet, 3- och 5-dörrar.

Mini Cooper för skön hotellsemester

Om du gillar att bo på hotell är det perfekt att köra Mini Cooper. Särskilt om du satsar på en elbil eller en nyare variant som drar lite. Då kan du köra mycket och sedan lägga pengarna på att bo på bättre hotell. Det som är skönt med en Mini Cooper är ju att den är lätt att parkera. Du beslutar dig för att göra en skön tur till Köpenhamn, vidare till Amsterdam och sedan ner till Paris. Med en Mini Cooper är det alltid lätt att få en bra parkeringsplats i stan och på hotellet. Eftersom bilen är liten så drar den väldigt lite. Det är också bra när man gillar att åka på bilsemester. Det blir inte lika stor klimatpåverkan och inte lika dyrt.

Mini Cooper för äventyr

Idag finns det flera modeller att välja mellan. Med deras större modeller som Countryman och en 5-dörrars kan du enkelt ta dig ut på landet. Du lägger skidorna i takboxen och åker till fjällen. Eller så lägger du upp kanoten på taket och tar dig till havet eller sjön. Samtidigt som du kör en snyggt retro bil. Gillar du aktiva semestrar eller lever ett väldigt aktivt vardagsliv är just någon av deras större modeller det bästa alternativet. Vill du spara pengar så satsar du på en elbil. I långa loppet är elbil mycket billigare, förutom att det också är bättre för klimatet. Så att du kan resa och göra väldigt mycket med gott klimatsamvete. De större varianterna fungerar också väldigt bra för barnfamiljer. Du kan lika gärna köpa en Mini Cooper Countryman som en kombi från VW, Volvo eller Ford.

Leave a Comment