Aktiviteter för ”singlar”

Precis som det har blivit många fler sporthotell och man paketerar aktiviteter in i reseerbjudanden skapar man också teman beroende på livsstil. Är du singel, har du en stor familj, är du äldre eller har du precis tagit körkort? Är det kanske en jobb-resa?

Singelresa med aktiviteter tillsammans

Det har blivit normalt att gå på date online eller åka på resor där man bjudit in singlar. En sportresa för singlarhandlar oftast om ett trevligt hotell med sportaktiviteter som man gör tillsammans, ofta gruppträningen följt av en mysig middag eller en promenad i staden. Det kan också vara hiking i naturen. Om du väljer att åka på en sportresa vet du att även andra som deltar i resan är intresserade av ett sunt liv – annars väljer man inte ett hotell med sportaktiviteter.

Vågar man åka på paketresa själv?

Det var förmodligen mera förr som detta upplevdes som desperat – idag är det normalt och dessa singelresor kan bli rätt roliga enligt de som åker. Det krävs lite mod förstås att åka själv om du inte datat på ett tag, men annars är det rätt likt att åka ensam på en resa i en omgivning som har potential.

Leave a Comment