Sverige eller hemmaplan?

Idag reser vi över hela världen både fysiskt och virtuellt, det finns miljöer där vi kan känna det precis som om vi är inne i dem – fast på datorn. Vi kan dock inte komma ifrån känslan av att det är helt suveränt att ibland byta miljö, landa i ett annat land eller fysiskt vara på en plats och göra aktiviteten.

Vilket är bäst?

Det beror på dina intressen och vilken aktivitet du söker. Det finns de som alltid vill åka skidor i Alperna, dessa personer bokar oftast ett sporthotell vid foten av alpen där de har tillgång till after-ski och andra attraktiva aktiviteter. Nu kan Åre ge dig en närapå liknande upplevelse, men det är klart att Alperna fortfarande är lite maffigare. Det finns utmärkta resorts i Sverige om du exempelvis vill meditera och delta i en avstressande vecka, paketen innehåller både hälsosam mat, meditation, massage och avslappningsövningar – något som du inte behöver åka utomlands för att göra.

Låt hela världen bli din spelplan

Välj destination utifrån din egen känsla och ditt mål med resan. Låt det bli en överraskning vilket land du hamnar i. Det behöver inte alls bli dyrare att åka till ett annat land, men det kan tyckas bekvämt att hålla sig på hemmaplan.

Leave a Comment