Sminka dig snyggt inför sportresan

Planerar du att göra en skoj resa full av aktiviteter och sport? Då är du långt ifrån ensam. Idag är det populärare än någonsin att ge sig iväg på fartfyllda äventyr där du kan hålla dig i form, upptäcka nya miljöer, prova på olika aktiviteter eller gå på matcher i din favoritsport. Utbudet växer dag för dag och det finns roliga alternativ både inom och utanför landets gränser.

När du reser är det alltid kul att vara så fräsch och fin som möjligt, men det gäller att anpassa smink och hudvårdsprodukter efter aktiviteterna du ska syssla med. Gå gärna igenom ditt program innan avresan så att du kan skaffa hem de produkter du kommer behöva. Ett bra ställe att börja på är att titta på fina produkter från Max Factor som har precis allt du kan komma att behöva inför resan för att hålla dig både välvårdad och snygg.

Bra att ha i alla resenecessärer

För att börja med det allra enklaste är det smart att alltid skaffa hem hudvårdsprodukter som ger din hud den där lystern och elasticiteten som är så attraktiv. Hos Max Factor kan du hitta kvalitativa foundation-krämer och concealers som framhäver det du gillar och döljer det du är mindre nöjd med. Ska du gå osminkad under dagen är det alltid bra med en primer som ger ett naturligt och återfuktande skimmer eller kanske har lugnande effekt om din hud lätt blossar upp. Komplettera gärna med en riktigt bra mascara som antingen kan ge en helt naturlig look eller som är lite kraftigare och ramar in dina ögon på ett slående sätt. Tänk på att dina aktiviteter kanske involverar mycket svett eller vatten. Då bör du välja en vattenfast mascara, vilket i sin tur innebär att du måste ta med dig en ordentlig avsminkningsolja som får bort den helt.

Sminka dig efter aktivitet

Idag finns det många populära sorters sportresor och kan handla om allt från att gå på sportevenemang till att själv utöva olika aktiviteter. Vissa gör aktivitetsresor med hela familjen medan andra föredrar singelresor – antingen för att kunna utöva aktiviteten på egen hand eller i hopp om att träffa någon ny. Är det en skidresa blir det ofta fest efteråt, och då kan du snabbt applicera ett snyggt läppstift för att liva upp stilen eller kanske ha på lite puderbronzer för ett snyggt glow.

Ska du till soliga breddgrader, vare sig det handlar om sand eller snö, är det extra viktigt med solskydd. Hos Max Factor hittar du primers med varierande solskyddsfaktor som både ger dig vacker hud och ett ordentligt skydd. Komplettera gärna med en bra solhatt och tänk på att inte utöva aktiviteterna mitt på dagen när solen bränner allra mest.

Leave a Comment